Dagens namnsdag finner du här

 Dagens namnsdag alltid uppdaterad på Namnsdagspresenter.se

Dagens namnsdag finner du enkelt här hos oss på namnsdagspresenter. Är det kanske någon vän eller bekant som har namnsdag idag? Här finner du förutom dagens namnsdag även gårdagens namnsdag och morgondagens namnsdag. Räcker inte detta och du är nyfiken på alla Sveriges namnsdagar? Då rekommenderar vi att kolla in vår sida Svenska namnsdagar för att få en överblick. Där har vi nämligen radat upp alla Sveriges namnsdagar och tillhörande datum. Du glömmer väl inte att gratulera namnsdagsbarnet idag?

Dagens namn
| Ulf, Ylva

DU HAR VÄL INTE GLÖMT ATT KÖPA PRESENT »

Förr användes namnsdagar för att enklare komma ihåg olika händelser under året. Namnsdagarna har sitt ursprung i den kristna traditionen och den katolska kyrkan. Dagens namn eller Namnsdagslängden var en lista över helgon och martyrer och dagens namnsdag firades till deras ära. Svenskt namnsdagsfirandet är en fin tradition där man kan ge bevis på uppskattning och det ger tillfälle att uppvakta en person man bryr sig mycket om.
Dagens namnsdag

Vill du lära dig mer om varför vi firar namnsdagar i Sverige. Klicka dig vidare till våran sida Varför namnsdagar. Känner du någon med dagens namn?Då har du väl inte glömt att köpa namnsdagspresent till dagens namnsdagsbarn? Kolla in alla våra presenttips i vår populära topplista. Vi har valt ut presenttips till henne och presenttips till honom. Här finner du populära presenttips så som blommor, choklad, kläder, smycken, presentkort på populära butiker m.m. Dessutom kan du finna massor av personliga presenter med möjligheter att gravera eller brodera, perfekt till ett lyckat namnsdagsfirande.

Har du dålig kolla när dina nära och kära har namnsdag? Inga problem, här på namnsdagspresenter har vi tänkt på allt. Gå in på vår sida svenska namnsdagar och få överblick på alla namnsdagar.

Är du däremot orolig att dina närmaste kanske har glömt bort dig på självaste namnsdagen så rekommenderar vi dig att se filmen under, där även Magnus är orolig att Eva och Brasse glömt bort honom på denna viktiga dag. Här ger han tips hur du ska hantera en sådan kris situation.